hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

MOVIMIENTO 83

Movimiento 83, és un moviment ciutadà al qual les persones pertanyen perquè en veure la contaminació en el nostre planeta, volen tornar a fer el correcte per protegir el nostre entorn i generar un canvi real. ¿Perquè movimiento 83? Segons l’enquesta realitzada el 2016 per la comunitat Valenciana, un 83% de persones, creu que aconseguiríem reduir l’abocament d’envasos al nostre entorn, si retornéssim els envasos de begudes a canvi d’un incentiu econòmic.

La identitat és per tant, una representació d’aquesta lluita. Amb un caràcter alegre, però alhora, directe, pretén sensibilitzar a la població, i aconseguir ressò i seguidors al moviment. Tota la identitat gira al voltant del concepte de ”moviment”. Una projecció cap al futur, encoratjant i amb la voluntat de fer les coses amb sentit comú.

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica