hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

LA MÉS NETA DEL MEDITERRANI

La més neta del Mediterrani és una exposició que pretén fer evident l’impacte medi ambiental provocat per l’abocament d’envasos en l’entorn de la Comunitat Valenciana, i proposa un sistema de reutilització d’envasos. L’exposició es dirigeix a escoles i institucions i té la funció de donar a conèixer aquesta solució.

El conjunt gràfic es centra en les textures, inspirades en la natura, que ens recorden al mar, la sorra, el bosc…
El resultat és una gràfica orgànica i dinàmica que dóna ritme a la informació de l’exposició. Aquesta està formada per plafons de fusta contraxapada, autoportants, que faciliten el seu muntatge. La fusta acaba reforçant l’aspecte natural i sostenible de l’exposició.

 

Laia Guarro, disseny gràfic

Laia Guarro, disseny gràfic

Laia Guarro, disseny gràfic

Laia Guarro, disseny gràfic

Laia Guarro, disseny gràfic

 

 

Laia Guarro, diseny gràfic