hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

SISTEMA VISUAL EIC

El sistema visual per a Estratègia i Intel·ligència Competitiva, és un sistema de classificació per identificar i ordenar els informes generats des de aquesta àrea d’ACCIÓ. Tanmateix, el sistema visual té un estil editorial propi. L’objectiu principal ha estat el d’aconseguir la màxima coherència i reconeixement en tots els informes i que EIC és una àrea d’ACCIO competitiva, professional i creïble.

La documentació es classifica segons la categoria, segons l’ús i segons l’àmbit. El gràfic serà l’element que identificarà quina és la categoria del document. S’ha escollit un sistema visual de formes inspirades en la tipologia de gràfics genèrics. A la vegada, cada gràfic està personalitat amb una textura diferent per donar una aparença única i diferenciada. El color serà l’element que identificarà quin és l’ús del document. I en funció de l’àmbit, s’utilitzen uns logotips o uns altres.

Tot un sistema complex d’organització i classificació de la documentació per a un correcte funcionament tant intern com extern.

 

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, comunicació gràfica

Laia Guarro, Comunicació gràfica