hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

POSTER ISAAC NEWTON

Per  la promoció del llibre Principia, l’editorial Kronecker Wallis ens va encarregar el disseny d’un poster que representés una de les tres lleis de Newton. Després d’estudiar-les i fer una mica de memòria, vàrem escollir la tercera, el principi d’acció i reacció, sempre que un cos exerceix una força sobre un altre, aquest segon cos exerceix una força igual i de sentit contrari sobre el primer.

Les fletxes són l’element gràfic que em utilitat per representar el moviment dels cossos, doncs, la combinació de dues fletxes contraposades, representen el principi d’acció i reacció de Newton. La resta d’elements que formen part del poster utilitzen el mateix llenguatge visual que el projecte editorial.

Respecte al paper, s’ha escollit el Munken Polar de 250grs. on el to blanc nítid i la seva superfície suau i no estucada aporten un tacte natural. L’estampació manual en serigrafia imprès a Barba, aporta un plus d’exclusivitat en el poster (solsament s’han fet 50 còpies).

Ciència i disseny es donen la mà en els Principis Matemàtics de Newton.

POSTER, PRINCIPIA, KRONECKER WALLIS, LAIA GUARRO, DISEÑO GRAFICO, SERIGRAFIA

POSTER, PRINCIPIA, KRONECKER WALLIS, LAIA GUARRO, DISEÑO GRAFICO, SERIGRAFIA

POSTER, PRINCIPIA, KRONECKER WALLIS, LAIA GUARRO, DISEÑO GRAFICO, SERIGRAFIA

POSTER, PRINCIPIA, KRONECKER WALLIS, LAIA GUARRO, DISEÑO GRAFICO, SERIGRAFIA

POSTER, PRINCIPIA, KRONECKER WALLIS, LAIA GUARRO, DISEÑO GRAFICO, SERIGRAFIA

POSTER, PRINCIPIA, KRONECKER WALLIS, LAIA GUARRO, DISEÑO GRAFICO, SERIGRAFIA

POSTER, PRINCIPIA, KRONECKER WALLIS, LAIA GUARRO, DISEÑO GRAFICO, SERIGRAFIA

POSTER, PRINCIPIA, KRONECKER WALLIS, LAIA GUARRO, DISEÑO GRAFICO, SERIGRAFIA

POSTER, PRINCIPIA, KRONECKER WALLIS, LAIA GUARRO, DISEÑO GRAFICO, SERIGRAFIA

POSTER, PRINCIPIA, KRONECKER WALLIS, LAIA GUARRO, DISEÑO GRAFICO, SERIGRAFIA