hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

TATICA

Tatica, moda naturalment femenina.

La seva filosofia és la d’oferir roba i complements escollits peça per peça, únics pel seu disseny, qualitat i preu. Peces atemporals i de llarg recorregut, carregades de petits detalls i amb una inspiració variada, però amb la mirada sempre posada en la naturalitat i els aires lleugers i suaus. I tot això encabit dins un espai diàfan i multidisciplinar on també s’hi trobaran exposicions de fotografia i art.

La identitat de Tatica, respira feminitat, elegància i delicadesa. Ús de colors pastels i geometries fines, així com una tipografia d’aparença senzilla i elegant que pretén reforçar la imatge de naturalitat i equilibri.

 

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Tatica, Laia Guarro

Fotos: Olga Segura