hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

REVISTA MÓN JURÍDIC

Redisseny de la revista corporativa de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Catalunya.

L’objectiu principal ha estat el de crear una revista sofisticada, rigorosa i honesta. Adaptada als nous temps editorials i amb un disseny sobri i actual que intenta aproximar-se als col·legiats/des.

S’ha treballat un retícula flexible i ordenada, que s’adapta a cada artícle i a les seves temàtiques, amb un equilibri adequat dels elements per crear harmonia en el contingut i dotant de marges abundants per contrarestar la densitat de la taca tipogràfica. La tipografia escollida per a titulars és la Sabon, dissenyada per Jan Tschichold en el 1964, una serifa romana, clàssica, elegant i molt llegible, està especialment destinada a encaixar amb l’estil i la personalitat del producte. S’ha escollit la Univers d’Adrian Frutiger pel cost de text. De caràcter neutre, objectiu i rigurós, per contrarestar amb l’elegància de la Sabon.

El resultat final és una revista fidel als valors del Col·legi, professional i sòlid.

 

Projecte realitzat en col·laboració amb Nomad Studio.