hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

MEMÒRIA ANUAL 2013

Disseny de la memòria anual de la Fundació Victor Grifols i Lucas, dedicada a promoure la bioètica.

S’ha treballat el contingut editorial d’una forma dinàmica i atractiva, dotant-lo d’un aspecte més tècnic i científic mitjançant gràfics i infografies.

A la proposta gràfica, se li afegeix el disseny de la memòria com a objecte, on s’ha cuidat el seu format, el paper (respectuós amb el medi ambient), l’estructura i un concepte de portada innovador i original.

Aquest  concepte neix de la unió de dos aspectes intrínsecs dins de La Fundació, com és el coneixement científic i la salut humana, treballats com dos nivells d’informació, el primer mitjançant una representació gràfica/geomètrica i el segon a través d’una representació fotogràfica.

Projecte realitzat en col·laboració amb NOMAD