hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

LA VEU DE LES COLÒNIES INDUSTRIALS

Disseny de la identitat de l’exposició itinerant La veu de les colònies industrials.

El curador de la mostra Xavier Martí Ylla (historiador) explica que les publicacions dins les colònies industrials eren  mitjans de comunicació  sense estructura professional, però de gran importància per a la relació veïnal. Actuaven com a nexe entre persones, més enllà de la fàbrica i la vida diària.

L’exposició mira al passat des de l’actualitat, i es per aixó que l’identitat de la mostra es basa en aquest concepte, mirar al passat des del present.

El disseny parteix d’una revisió de l’estètica de les publicacions originals de les colònies industrials, on s’han utilitzat elements clàssics, com la gamma cromàtica i una composició centrada, en canvi l’ús de tipografies sans serif i la reinterpretació geomètrica dels filets ornamentals actuen com a elements de modernitat per a no caure en un disseny excessivament clàssic.