hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

INFORME D’UN SDDR A CADAQUÉS

Disseny de l’informe de la implantació temporal d’un SDDR a Cadaqués per al col·lectiu Retorna.
Un SDDR és un sistema de gestió d’envasos (Sistema de Depòsit, Devolució i Retorn) que es basa en el pagament d’uns cèntims addicionals alhora de comprar els envasos que seran recuperats quan el consumidor retorni els envasos buits a l’establiment de compra.

L’informe d’implantació d’un SDDR a Cadaqués ha estat un projecte de disseny editorial on la dificultat de la qual radica en la gran quantitat de dades numèriques Per tal de fer més fàcil la visualització d’aquestes es van dissenyar un ventall de diferents gràfics. A més, tant l’informe com els gràfics segueixen la línia d’identitat gràfica del col·lectiu de Retorna.