hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

HOCAMP. URBAN SQUARE

Hocamp, la fusió perfecta entre un hotel i un càmping, va ser la proposta guanyadora en el concurs UrbanSquare organitzat per O-cults. Consisteix en un mòdul habitable centrat en la construcció d’hotels modulars en zones no edificables. El disseny principal és un mòdul d’una habitació d’hotel basat en una arquitectura modular que permet la instal·lació independent en un temps reduït i fabricat en tallers per mà d’obra especialitzada. El disseny minimalista de l’exterior inspirat en la imatge arquetípica d’una tenda de campanya amaga una interior càlid que reflexa principalment comfort i respecte pel medi ambient en el qual està instal·lat.

Projecte realitzat en col·laboració amb Francesco Cusumano, Roman Bianco i Elena Casanovas