hola(at)laiaguarro.com
T (+34) 686 295 419

About
  • Facebook
  • Instagram

CAMPANYA NOVA TARGETA LAIE

Proposta de la campanya pel llançament i la promoció de la nova targeta client de Laie. Aquesta proposta creativa es basa en una sèrie de missatges de text dirigits als seus usuaris, missatges que expressen la voluntat i els desitjos de la targeta. Seguint aquest principi, la intenció és que la targeta adquireixi una personalitat única insertada en tota la comunicació global del client. La solució ideal va ser proposar una personalitat juganera i amistosa per crear una empatia immediata i directa amb l’usuari. El llenguatge gràfic triat estava inspirat en la impressió dels textos clàssics antics, per tal d’afegir un cert llenguatge sofisticat en la comunicació. Aquesta solució gràfica contrasta amb un missatge directe, colors forts i dinàmics.

Projecte realitzat en col·laboració amb Francesco Cusumano